Lenen voor een woning

Geniet van uw thuis,

wij financieren uw huis !

axa - bank en verzekeringen anders bekeken

Een huis of een appartement kopen. Uw woning renoveren om ze nog knusser te maken. Een huis laten bouwen. Grote projecten die u in gedachten hebt. Of die binnenkort realiteit worden?
Grote werken. Daarmee is al genoeg gezegd. Een vastgoedproject, dat zijn tientallen vragen die moeten worden beantwoord, papieren die moeten worden ingevuld, een budget dat onder controle moet blijven. Dat kan een zware taak lijken. Wie van het tegendeel overtuigd is, mag het ons gerust laten weten. Tot wie moet ik me richten? U hebt wellicht al "goede tips" gekregen van anderen, of ze hebben hun ervaring met u gedeeld. Of misschien heeft iemand u het adres van een aannemer doorgespeeld.
Na alle goede raad van vrienden, na alle informatie die u op het web hebt gevonden, is het wellicht tijd om de eerste stap te zetten en contact op te nemen met een professioneel kredietexpert.
Wij bij AXA bank Jan De Baets Landegem zijn er daarom om je met woord en daad bij te staan.

Neem zeker al eens een kijkje op de website van AXA voor de woonlening simulatie.

Drawing(9)

Je wagen
Je bent op zoek naar een lening voor een nieuwe of tweedehands wagen, die vind je bij ons !
Klik hieronder voor de autolening simulatie op de AXA Bank website.

Drawing(11)

Lenen voor een extraatje
Je zit boordevol plannen, wij hebben het juiste krediet

Uw woning herinrichten, nieuwe meubels, de studies van de kinderen financieren of uw droomreis maken... Onze persoonlijke lening schenkt je die kans. En wij zijn er om je te adviseren.

Klik hier voor een simulatie.