beleggen

 

Wil je meer uit je spaargeld halen? Dan moet je denken aan beleggen.

Steeds meer mensen zetten die stap, en terecht. Je kan rustig beginnen, met kleine bedragen en genoeg opzij houden voor een onverwachte uitgave of een plezierreisje. Of ben je al aan het beleggen en smaakt het naar meer? Dan wil je er toch het zicht op behouden hoe uw geld gespreid is en uw beleggingen evolueren?

Eén ding is duidelijk: als het over je geld gaat, heb je vooral behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die beschikbaar is en je de geknipte oplossing aanreikt voor uw persoonlijke situatie.

Bij AXA Bank Jan De Baets Landegem zijn we er om je hierbij te begeleiden en om je te helpen een klare kijk te krijgen. Vandaag en morgen.

We zijn er in de eerste plaats om naar je te luisteren

Kom ons vertellen over jouw plannen en jouw wensen. Zeg ons wat je belangrijk vindt als het over jouw geld gaat. Met een paar gerichte vragen kunnen we dan jouw profiel bepalen en zien welke beleggingen voor je geschikt zouden kunnen zijn.

Kom eens praten, het loont vast de moeite

Om u een klare kijk te bezorgen, zodat je vol vertrouwen kunt beslissen wat het beste is voor uw geld.
Lijkt beleggen nog te ingewikkeld voor je? Dan wordt dat na ons gesprek misschien al wat duidelijker!

Samen met jou werken we jouw ideale portefeuille uit

We reiken je graag de meest geschikte oplossingen aan om jouw geld te laten groeien, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bezorgen je ook een concreet en volledig beeld van jouw financiële situatie en de spreiding van jouw beleggingsportefeuille. Zo weet je precies waarin je jouw geld belegt.

De financiële markten in het oog houden. Dat kost toch wel wat tijd, vind je niet? Wel, ieder zijn vak: bij AXA Bank Jan De Baets Landegem zijn we perfect op de hoogte van de evoluties op de markten.

En verandert op een dag het ritme van jouw leven? Kom dan zeker eens langs. Samen met jou kunnen we jouw portefeuille afstemmen op uw nieuwe situatie.

Je verdient oordeelkundig advies, dat spreekt voor zich

We bezorgen het je graag, volledig vrijblijvend. Want de uiteindelijke beslissing, die neem jij.

Wil je beleggen op het ritme van jouw leven? Maak dan snel een afspraak. Je zal er geen spijt van hebben.

Je denkt al na over je successie?

Je voelt je nog jong, maar je zit toch met een, heleboel vragen over je successie.
Hoeveel bedragen de successierechten na overlijden voor mijn erfgenamen? Is mijn huwelijkscontract aangepast aan mijn wensen? Kan ik beter al iets schenken? Hoe zal het verder gaan met mijn zaak? Wie zal de controle krijgen? ...

Het vooraf regelen van de successieproblematiek vermijdt een heleboel extra juridische of fiscale moeilijkheden.
Zakenkantoor Jan De Baets is dan ook je eerste aanspreekpunt in jouw successieplanning. We helpen je graag verder. Kom langs voor een eerste lijnadvies.