Als ondernemer steek je je ziel in je onderneming. Daarom wens je ook je risico's optimaal te verzekeren. Binnen zakenkantoor De Baets willen wij daarom tijd voor je maken om te luisteren naar jouw verhaal. Samen bekijken we dan de bekende en minder bekende beroepsrisico’s, helpen wij je graag wegwijs in de administratieve rompslomp die de opstart van een zaak is, proberen we mee te denken door uw situatie fiscaal te optimaliseren (bijvoorbeeld in de vorm van een (aanvullend) pensioenspaarplan), en werken wij zo nauw mogelijk samen met jouw andere vertrouwenspersoon: je boekhouder.

Als ondernemer ben je op zoek naar de verzekering die bij jouw onderneming past

Drawing(6) Je verzekert jouw aansprakelijkheid
Elke zaak heeft beroepseigen en vaak heel specifieke risico’s. Wij garanderen u maximale bescherming, zodat u op beide oren kan slapen.

Drawing(6) Je verzekert je tegen wanbetaling
Het zijn moeilijke tijden, betalingen laten langer op zich wachten en het aantal faillissementen nemen toe. Een kredietverzekering brengt je de nodige zekerheid in jouw commerciële relaties met jouw klanten en prospecten.

Drawing(6) Je verzekert jouw gebouwen
Drawing(6) Je verzekert jouw wagenpark
Drawing(6) Je neemt personeel aan
Drawing(6) Je wilt jouw personeel beschermen met een groepsverzekering of hospitalisatieverzekering

Een goede groepsverzekering biedt de werkgever én werknemer zekerheid na de loopbaan.


Als ondernemer ben je op zoek naar de verzekering die bij jou past als ondernemer

Drawing(6) Wat met jouw inkomen bij werkonbekwaamheid?
Als je als zelfstandige of kmo-zaakvoerder uitvalt door ziekte of een ongeval, kan je inkomen van de ene op de andere dag wegvallen. Een verzekering gewaarborgd inkomen vormt in dat geval een geruststellende buffer.

Drawing(6) Je denkt als ondernemer al aan uw pensioen?
Als zelfstandige reken je niet meer op een geruststellend wettelijk pensioen. Je vult het daarom best aan met een polis pensioensparen, of met een VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen) of een IPT (Individuele Pensioentoezegging). Wij helpen je graag verder met het uitwerken van de beste (fiscale) verzekering.

Winkelwinkel AXA