Nieuwsblog :

 • BELANGRIJK:

  BELANGRIJK:

 • Reisbijstandsverzekering noodzakelijk?

  Reisbijstandsverzekering noodzakelijk?

  Heeft u nog een reisbijstandsverzekering nodig als u al aangesloten bent bij een ziekenfonds? Zoals iedere Belg bent u aangesloten bij een ziekenfonds die tussenkomt in uw medische kosten als u iets overkomt. Waarom zou u dan nog een reisbijstandsverzekering nodig hebben? U wilt namelijk geen tweemaal betalen voor eenzelfde …Read More »
 • Fiscaliteit pensioensparen

  Fiscaliteit pensioensparen

  Gesleutel aan de fiscaliteit van het pensioensparenDe regering nam eind 2014 een reeks maatregelen die de fiscale voordelen van pensioensparen en langetermijnsparen beïnvloeden. In dit bericht willen wij deze nieuwe regeringsmaatregelen even kort uitleggen. De eerste maatregel is dat het maximale bedrag dat u jaarlijks fiscaal in mindering mag brengen …Read More »
 • Een veilige reis !

  Een veilige reis !

  De grote vakantie komt er aan. Tijd voor ontspanning. Voor ons ook de gelegenheid om uw bagage aan te vullen met wat nuttige tips en informatie. Andere regels in het buitenland Kijk voor het vertrek naar de verkeersregels en de voertuigeisen in de plaatsen die je bezoekt. Ieder land in …Read More »
 • Betalen in het buitenland? Even makkelijk als thuis.

  Betalen in het buitenland? Even makkelijk als thuis.

   Met veel cash geld op reis vertrekken, da’s geen goed idee. Maar wat moet u dan wel doen? Want op vakantie wilt u natuurlijk ook niet zonder geld komen te zitten. De oplossing? Verschillende betaalmiddelen meenemen! We zetten de mogelijkheden voor u op een rij, zodat u gerust op reis …Read More »
 • Wegdek gebrekkig… wie betaalt de schade?

  Wegdek gebrekkig… wie betaalt de schade?

  Een strenge winter, stormen in de zomer en een overheid die bespaart op onderhoud… onze rijbanen, fietspaden en trottoirs liggen er niet altijd vlekkeloos bij. Vooral fietsers en voetgangers moeten soms een adventure parcours afleggen om ter bestemming te komen. Recent riep de Fietsersbond zijn leden daarom op om bij …Read More »
 • Een complete reisverzekering zonder extra kosten U plant een ontspannende reis om helemaal tot rust te komen. Na wat vergelijken hebt u de ideale reisbestemming gevonden, en een vliegtuigticket ernaartoe. Maar bij het boeken slaat de schrik u om het hart: stel dat ik ziek word en niet meer kan …Read More »